Новини

Литературна вечер в книжарница „Имало едно време“ – Лондон

Литературна вечер в книжарница „Имало едно време“ – Лондон Авторките – Йорданка Маринова и Георгия Н.Борисова, с любезното съдействие на книжарница “Имало едно време” в Лондон, ви канят на литературна вечер, където техните две книги ще бъдат представени и ще бъдат продавани в пакет – срещу £15, а топла напитка и сладкиш ще ви бъдат предложени безплатно. Бъдете добре дошли на 23.02.2019, от 17:30 часа на адрес 2 Station .
Eдна от многото

Една от многото

Недовършен пъзел от 39 части Една история за надеждата – онази, с която заминават много българи зад граница.  За безизходицата, когато се окажат там, а не се оправдаят очакванията. За издръжливостта на човешкото тяло, когато просто трябва да работи, за да оцелее. Животът на една жена, заминала след много обещания за розово бъдеще в Лондон, но оказала се просто … една от многото. Една от многото Една от многото с .
Звездата на гибелта

Идването на „Звездата на Гибелта“

Фентъзи срещу научна фантастика? Това е спор, който вълнува читатели и фенове от много време и често е бил предмет на разгорещени разговори било по форуми в Интернет, в социални мрежи, на живо в клубове, на литературни четения или в неформална обстановка. Възможност да прочетете за такъв сблъсък обаче ви предлага писателят Александър Драганов с новия си роман „Звездата на Гибелта“, излязъл на книжния пазар у нас на 24-ти .
Кралицата на краставиците

Кралицата на краставиците излезе от печат

Кралицата на краставиците На 03 октмоври 2017 излезе от печат Кралицата на краставиците. Авторският дебют на Йорданка Маринова, който е на пазара единствено в интернет книжарницата Smart Reading на на издателство „ИвиПет“, поема по стъпките на едни от най-големите ни класици, за да ни разходи през историята на последния век и половина и да ни разкаже за живота, духа, борбата за оцеляване и любовта на жените на България. Съдбата на пет поколения .
X