Новини

ЗА СПОДЕЛЯНЕТО И ОБЩУВАНЕТО, КОИТО НИ ПРАВЯТ ХОРА

Едно интервю на Делиян Маринов с Кристина Митева Дали хората сме сложни или прости за разбиране същества е трудно да се каже, но едно е сигурно – всеки индивид сам по себе си е интересен, особено от перспективата на собствения свят. Общуването обаче е друго нещо. То има собствени природа, динамика и възможности от форми, които да приеме. Към най-идеалната му е трудно не просто да се намери път, .
Истории от варела

„Истории от варела“ – една илюзия по-малко

Животът е прекрасен, животът е странен и изненадващ, често обаче е изпълнен с илюзии… Новата книга на автора Делиян Маринов и издателство ИвиПет „Истории от варела“ е разказ за Дарин. Млад мъж, галеник на съдбата, както обичаме да казваме. Роден и отрасъл в заможно семейство, той е обучен на обноски, маниери и поведение характерни за богатото общество. Непрестанно подчинен и направляван от възрастните около себе си, живее в свят, .

Литературна вечер в книжарница „Имало едно време“ – Лондон

Литературна вечер в книжарница „Имало едно време“ – Лондон Авторките – Йорданка Маринова и Георгия Н.Борисова, с любезното съдействие на книжарница “Имало едно време” в Лондон, ви канят на литературна вечер, където техните две книги ще бъдат представени и ще бъдат продавани в пакет – срещу £15, а топла напитка и сладкиш ще ви бъдат предложени безплатно. Бъдете добре дошли на 23.02.2019, от 17:30 часа на адрес 2 Station .
Eдна от многото

Една от многото

Недовършен пъзел от 39 части Една история за надеждата – онази, с която заминават много българи зад граница.  За безизходицата, когато се окажат там, а не се оправдаят очакванията. За издръжливостта на човешкото тяло, когато просто трябва да работи, за да оцелее. Животът на една жена, заминала след много обещания за розово бъдеще в Лондон, но оказала се просто … една от многото. Една от многото с разбити мечти, една .
X