Издателство ИвиПет

Издателство ИвиПет

Издателство „ИвиПет“ е създадено през 2017 г. от специалисти с дългогодишен опит в книгоиздаването и неизчерпаеми желание и хъс да откриват нови автори и прекрасни творби.

Основната дейност на издателството е съсредоточена към българските автори, защото вярваме, че за таланта трябва да са отворени всички врати и пътища, а какво по-хубаво от талантливи български автори.

За нас издателската дейност е начин да дадем на читателите стойностни книги, които се харесват, а не състезание за брой издадени книги.
Залагаме на качество при книжното тяло и неповторимост при книжната душа. 🙂

Ние от „ИвиПет“ не лишаваме читателите си от жанрово многообразие – издаваме различни, стойностни и добре написани творби.

Ако искате да се обърнете към нас с предложения и ръкописи за издаване, моля запознайте се с долуописаната информация:
В случай, че смятате произведението си за напълно завършено, изпитвате гордост от сътвореното и искате да го видите под формата на добре оформено книжно тяло, моля изпратете ни на office@smartreading.bg следното:

  • предлагания ръкопис, в пълен обем
  • информация за автора, телефон и email за връзка – ако вече имате издавани книги, публикации и награди – опишете ги
  • анотация на книгата – кратък синопсис за какво се разказва, кои са главните действащи лица, за каква целева аудитория е предназначена и какъв жанр е (съвременна проза, исторически или любовен роман, биография, мемоари, фантастика, фентъзи, криминален, и т.н.)
  • С приоритет ще се разглеждат заглавия с осигурено финансиране.

Оценяваме факта, че сте се доверили на нашето издателство и Ви благодарим!
Имайте предвид обаче, че за да Ви отговорим трябва да отделим достатъчно време и внимание на вашата творба, а това понякога забавя отговорите ни повече, отколкото бихме искали или вие очаквате.

ВАЖНО: Издателство „ИвиПет“ отговаря на подателя единствено в случаите, в които проявява интерес към даден ръкопис. Отговорите за одобрени ръкописи ще бъдат пращани в рамките на минимум 3 месеца. Издателството не се ангажира с връщане на изпратени ръкописи, както и с писмено изразено мнение по тях.

Условията за публикуване на ръкопис, към който сме потвърдили интерес, се договарят между автор и издателството, като всеки случай е индивидуален и зависи от качествата на ръкописа, от нуждите на издателството, от състоянието на пазара към момента и редица други фактори.

Нашите заглавия

         

https://www.facebook.com/izdatelstvoIviPet/

X